Rieker EVOLUTION

More style, more comfort, more function – the revolutionary product line Rieker EVOLUTION takes style and walking experience to a new level!

PROIZVOD

Rieker cipele nisu samo dekorativni, modni proizvodi. Njihove funkcionalne karakteristike znače da nude mnogo više od toga. Svaka cipela uključuje našu  specijalnu konstrukciju, koja sadrži lagane i elastične komponente da bi se postigle naše posebne antistresne karakteristike.

Rieker cipele razlikuju se od atletskih cipela jer dizajn atletske obuće uglavnom predstavlja kratkoročne, visoke performanse. Učinkovitost cipele Rieker ne meri se samo time koliko brzo trčite ili kako visoko skačete, već i koliko se dobro osećate u svakodnevnom životu.

 

NAŠA KOMPANIJA

Osnovan u regionu Crne šume u južnoj Nemačkoj 1874.godine Rieker je prvobitno proizvodio cipele za imućnije građane Severne Italije

Kompanija je ubrzo stekla reputaciju kvaliteta i postala poznata u Centralnoj Evropi. Kompanija je u porodičnom vlasništvu već 5 generacija i njena posvećenost kvalitetu i stilu je obezbedila kontinuirani rast  tokom 30 godina.

Početkom 1970 -ih novo sedište je u Švajcarskoj a proizvodnja se seli iz Evrope. Danas Rieker zapošljava više od 20.000 ljudi posebno u Maroku,Slovačkoj,Tunisu i Vijetnamu gde su locirani proizvodni pogoni kompanije.

 

Rieker obuću i  torbe isporučujemo za oko  9000 nezavisnih prodavaca ,uglavnom u Evropi.

Rieker antistres obuća je jedinstvena. Da bi održao integritet svojih specijalnih konstrukcija, zajedno sa fleksibilnošću da brzo reaguje na modne trendove, praktično sve što Rieker prodaje napravi Rieker.

Više o Rieker-u

MARKA

Riekerova filozofija oduvek je bila da obezbedi ne samo bolji proizvod, već i najbolje za ljude koji ga kupuju.Proizvodimo proizvode visokog kvaliteta za slobodno vreme koje ne samo da izgledaju dobro ,već poboljšavaju životni stil njegovog korisnika

U manje bogatim vremenima, Rieker cipele su bile poznate po dugovečnosti. Na danjašnjem tržištu, vođen životnim stilom,Rieker je jedinstven po tome što je u stanju da brzo odgovori na modne trendpve koje žene i mladi žele, istovremeno pružajući funkcijama proizvoda koje su važne za dobar osećaj u svakodnevnom životu.

Za mnoge potrošače užurbanog načina života ,koji žele dobar izgled i performanse, Rieker je na kraju postao kult.

 

PROIZVOD

Rieker cipele nisu samo dekorativni,modni proizvodi. Njihove funkcionalne karakteristike znače da nude mnogo više od toga. Svaka cipela uključuje našu  specijalnu konstrukciju, koja sadrži lagane i elastične komponente da bi se postigle naše posebne antistresne karakteristike.

Te karakteristike su:
  • Minimalna težina.
  • Maksimalna refleksivnost(ono što nazivamo osećajem "bosonoga").
  • Konstrukcija koja prostor posvećuje područijima gde se stopalo širi tokom dana.
  • Optimalna apsorbcija udara na različitim površinama.

Rieker cipele razlikuju se od atletskih cipelajer dizajn atletske obućeuglavnom predstavljakratkoročne,visoke performanse.Učinkovitost cipele Rieker ne meri se samo time koliko brzo trčite ili kako visoko skačet,već i koliko se dobro osećate u svakodnevnom životu.

Kodeks ponašanja

Društvena odgovornost i kodeks ponašanja igra važnu ulogu za industriju obuće i kože koja proizvodi i prodaje svoje proizvode širom sveta.Kodeks ponašanja je usvojio Upravni odbor obućarske i kožne industrije , a kompanija Rieker se time potpuno obavezala.

Rieker je takođe član CADS- saradnja sa Nemačkim institutom za obuću-koja se koncentriše na zagađivače u cipelama i bavi se izbegavanjem štetnih materija.Za dalje informacije posetite www.cads-shoes.com .Kodeks ponašanja. Naša obaveza www.cads-shoes.com.

 

Donacije

 Donacije Rieker redovno podržava bolnice i škole u ​​Latinskoj Americi.

Kontakt

Rieker Serb d.o.o.
Djordja Servickog 17
21000 Novi Sad
Srbija

Međunarodna služba za korisnike

Gde god da se nalazite, naši kontakti su tu za vas iz celog sveta.

Međunarodna služba za korisnike

B2B / Sistem prodavnica

Sistem sa specijalnim pristupom za naše dilere i B2B kupce.

PRIJAVITE SE

Kolekcija

Aktuelna kolekcija proleće/leto 2023

ОTVORI BROŠURU