Rieker EVOLUTION

More style, more comfort, more function – the revolutionary product line Rieker EVOLUTION takes style and walking experience to a new level!

Het product

Rieker antistress schoenen zijn uniek

De schoenen van RIEKER zijn niet alleen decoratieve, modieuze producten. Maar hun speciale eigenschappen maken ze meer dan dat. Onze speciale constructies en de lichte en elastische componenten, maken elke schoen een anti-stress schoen.

RIEKER schoenen hebben andere kenmerken dan sportschoenen, die zijn ontworpen en gebouwd voor de korte termijn hoge prestaties. De prestaties van RIEKER schoenen wordt niet gemeten door hoe snel ze lopen of hoe hoog ze springen, maar door hoe goed ze voelen in het dagelijks leven.

De onderneming

uniek en familiaal

Rieker, opgericht in 1874 in het Zwarte Woud, produceerde oorspronkelijk schoenen voor de rijke inwoners van Noord-Italië.

Zelfs toen verwierf RIEKER een reputatie voor kwaliteitswerk en bereikte een hoge mate van erkenning in Centraal-Europa. Het bedrijf is nog steeds in bezit van de vijfde generatie en familie eigendom Daarnaast heeft een consistente focus op de consument geresulteerd in een constante groei in de afgelopen 30 jaar.

In de vroege jaren ' 70 werd een nieuw hoofdkwartier gevestigd in Zwitserland en de productie werd internationaal uitgebreid. RIEKER stelt wereldwijd ongeveer 20.000 werknemers te werk, met name in de landen Marokko, Slowakije, Tunesië en Vietnam, waar hun eigen productiefaciliteiten zijn gevestigd.

Wij bedienen ongeveer 9.000 onafhankelijke retailers, voornamelijk in Europa, met schoenen en accessoires.

Rieker anti-stress schoeisel is uniek. Om aan de eisen van zijn speciale constructies te voldoen en snel te kunnen reageren op modetrends, wordt vrijwel alles wat RIEKER verkoopt ook geproduceerd door RIEKER.

Meer over Rieker

Het merk

Het is altijd al de filosofie van RIEKER geweest, niet alleen een goed product te bieden, maar het beste dat er is om te kopen. Het bedrijf produceert kwalitatief hoogwaardige producten die er niet alleen goed uitzien, maar ook voldoen aan de levensstandaard en leefomstandigheden van de drager.

Vandaag de dag, in een lifestyle-gedreven markt, reageert Rieker zeer snel op nieuwe modetrends, gericht op vrouwen en jonge mensen.

Tegelijkertijd, hecht Rieker ook belang aan de juiste functionaliteit voor het dagelijks leven, zodat de drager zich goed voelt de hele dag. Voor consumenten die er goed uit willen zien en op hetzelfde moment op zoek zijn naar een functionaliteit die ze echt iets brengt in hun dagelijks leven, heeft het merk Rieker bijna de cultstatus bereikt!

Het product

De schoenen van RIEKER zijn niet alleen decoratieve, modieuze producten. Maar hun speciale eigenschappen maken ze meer dan dat.

Onze speciale constructies en de lichte en elastische componenten, maken elke schoen een anti-stress schoen.

De bijzondere kenmerken:
  • Licht gewicht.
  • Optimale schokabsorptie op verschillende oppervlakken
  • Maximale flexibiliteit (we spreken van ' Barefoot Feeling ')
  • Een pasvorm die ruimte biedt waar het volume van de voeten tijdens de dag toeneemt.

RIEKER schoenen hebben andere kenmerken dan sportschoenen, die zijn ontworpen en gebouwd voor de korte termijn hoge prestaties. De prestaties van RIEKER schoenen wordt niet gemeten door hoe snel ze lopen of hoe hoog ze springen, maar door hoe goed ze voelen in het dagelijks leven.

Code of conduct

Code of conduct voor maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een belangrijke rol in de schoenen-en lederwaren industrie, die haar producten wereldwijd produceert en verkoopt. Dit komt tot uiting in een gedragscode die is aangenomen door de professionele boards van zowel de schoenen-als de lederwaren industrie, waaraan wij ons bij RIEKER volledig hebben gecommiteerd.

RIEKER is ook lid van de CADS- een samenwerking met het Duitse schoen Instituut- dat zich bezighoudt met de verontreinigende stoffen in schoeisel en gebruik maakt van een initiatief om risicovolle stoffen te voorkomen. Zie www.CADS-Shoes.com voor meer informatie.

 

Donaties

RIEKER ondersteunt regelmatig een ziekenhuis in een kerk en tevens een school in Latijns-Amerika.

Contact

Rieker Schuh AG
Stockwiesenstr. 1
CH-8240 Thayngen

Internationaal Contactpersoon

Waar u ook bent, onze contactpersonen zijn er voor u vanuit de hele wereld.

Internationaal Contactpersoon

Dealer zoeken

Zoek een retailer in uw buurt.

Zoek

B2B

Het systeem met speciale toegang voor onze dealers en B2B-klanten.

Inloggen